17.01

De fem snyggaste enligt Kajsa

Nummer 1 - Charlie Hunnam
Nummer 2 - Ryan Gosling
Nummer 3 - Wentworth Miller
Nummer 4 - Ashton Kutcher
Nummer 5 - Danny Saucedo

Shopping i stan

Jag fyndade faktiskt lite saker när jag gick ner i stan idag. Första gången på väldigt länge!
Cubus har ju öppnat i Landskrona nu, brukar inte handla där faktiskt men Amanda tipsade om att dem hade världens erbjudande. Jag köpte ett par svarta jeans och ett glittrigt nagellack för 158:-, väldigt billigt. Haha. Awesome!
Glittrigt nagellack.. minime
På HM köpte jag en vit siden skjorta som kommer vara dö snygg att ha ner stoppad i jeans. Köpte även ett vanligt vitt linne plus ett lite finare linne som även kommer vara snyggt att ha ner stoppat.
Min kamera funkar inte förtillfället.. vilket gör mig lite frustrerad för jag pallar inte köpa en ny kamera. :(
Det betyder att jag inte kan fota det jag köpt.. så det får bara bli en bild på dem små sakerna jag behövde.
Värmeskydd för håret och nagellacker + lackborttagning.

Lugn och skön fredag!!

Godmorgon.

Äntligen är det fredag och precis en vecka kvar tills jag fyller år!! Jag tycker att man inte hinner längta till fredag längre för veckan går så fort ändå. Konstigt.
Idag går jag en timme i skolan.. Lönt? Sen tänkte jag gå ner i stan om jag pallar och köpa lite saker som jag behöver. Kommer troligtvist inte palla det. Men jag gör det kanske ändå. Ikväll ska jag kolla bio, ska se Colombiana.
Måste ju vila inför min 18 års dag, så det blir nog inget festande denna helgen inte!!
Ha en bra fredag, så hörs vi senare. Puss ♥
(Drömde en hemsk dröm btw, alla ville döda mig för något jag gjort.. usch) haha
Toppen av ett guldträd!! Snart är det riktig höst.

We are all the winners

Gissa vem som vann QUIZet????

.... om inte VI FEM. Vår fina lilla grupp som består av mig, Linnea, Linn, Engan och Martin kallas för "vi fem". Fint va. Vi vann i alla fall. Igen!! Haha. Inte för att jag är till så mycket hjälp så är jag fortfarande med och vinner.
Vi vann två biljetter till Veronica Maggio, jag och Linnea fick dem. Så någon gång i oktober skulle vi se henne. Har redan sett henne i Malmö men ser gärna henne igen!
Nu ska jag sova. Godnatt!!
Veronica

Inferno - middag och quiz

29 September 2011

Jag känner mig väldigt seg idag. Mitt huvud hänger verkligen inte med mig idag. Det bara värker. Konstigt, för det är sällan jag har huvudvärk.. För övrigt så var det långtråkigt i skolan idag. Har inte gjort ett skit idag förutom att skriva koder i webbdesign.
Ikväll blir det att äta på Inferno med Linnea och Linn, sen blir det quiz och då kommer Engan och Martin! Kul kul!!
Ha en bra dag. Pusshej

Dokumentär - Jani Raappanan - missbrukare

Jag såg en bra dokumentär igår. Dokumentären handlade om en kille som hette Jani Raappanan vardags liv. Jani hade knarkat sedan han var 14 år gammal och när dem spelar in dokumentären som filmas av hans kompis är han 20 år. Det var väldigt obehagligt att titta på när han var så ivrig efter att få ta sin sil.
Han kom från Rovaniemi som ligger i norra Finland. Janis önskan var att få lämna den hålan där han bodde vilket han gjorde genom att råna en affär på ungefär 50 000 kr. Han och hans kompis som dokumenterade hans vardag tog tåget till Paris, därefter gjorde dem en hel del andra besök i andra länder.
Under tiden fick man se hur han rökte på, snortade och tog sil efter sil. När han var i Afrika (enligt dem) ville han pröva på heroin. Vilket han sedan gjorde. Före det hade han även lovat sig själv att aldrig mer ta en sil i hela sitt liv, bara för att han ville ändra sin livsstil..
Det var en väldigt bra dokumentär, intressant att se hur vissa människor behandlar sitt liv. Väldigt tragiskt.
Jani Raappanan dog när han var mellan 20 -30 år. Han tog sin sista sil och hängde sig. Känsliga tittare varnas men här är en bild på när han är hängd.. Klicka här
 
Han använde Subutex,
 

28 September 2011

Godmorgon!! Hoppas dem flesta har hittat hit, för det är väldigt viktigt tycker jag. Idag kommer det bli en lååång dag för mig. Skola till klockan två sen ska jag till tandläkaren igen klockan 15.40 så det blir ju inte lönt att sticka hem.
Jag får väl gå ner i stan och kolla i affärer eller något. Trevligt, trevligt. Kände att jag var tvungen uppdatera något.
Jaja, ha en bra dag i alla fall. Pusshej!!

Välkommen till min nya blogg!

Hejsan, hoppas ni fortfarande vill följa mig här på min nya blogg. Varför jag startar en ny blogg är för att jag är trött på den andra, det är inte kul att skriva ett inlägg längre för jag blir bara påmind av dåliga saker. En person kan heller inte sluta trakassera mig.
Så jag hoppas jag kan få vara ifred här!! Jag skulle uppskatta det i alla fall. Jag ska bli bättre på min bloggning också. Ska försöka göra det lite roligare, till exempel blogga om något annat än min jädra vardag och kläder. Så boring.
Ja, välkomna, den är inte riktigt klar bara så ni vet.

RSS 2.0