River en vacker dröm

Jag tror det var förra veckan på jobb som jag insåg en sak som jag inte riktigt har velat inse tidigare. Under en lång tid har jag drömt om att resa bort. Jag har velat resa och glömma bort hur det är att leva så som jag gör nu.. det jag kallar för "svenssonlivet". Varför? jo,av någon anledning har jag fått för mig att det skulle göra mig lyckligare. 
 
Tanken på att livet är så kort och det finns så mycket att göra, varför då välja att göra det som alla andra redan gör? Jag har velat försvinna och börja om någon annan stans i världen. Inte för att jag skulle ha några problem här i detta livet, utan bara för att tanken är så himla spännande. 
 
Så kom jag på, förra veckan på jobb att nej, det skulle inte göra mig det minsta lyckligare. Det som gör mig lycklig är att vara med dem jag tycker om och känner för. Varför skulle jag då vilja spendera flera månader ifrån dem på en resa som jag ändå inte kan dela med dem?
 
Det jag känner för nu, som skulle göra mig ännu mer nöjd och lycklig, är att tjäna pengar och resa iväg en lite kortare tid, endast för avslappning och nöje. När jag väl är tillbaka i Sverige vill jag börja plugga. Jag vill börja utbilda mig och hitta mitt intresse i något som jag vill jobba med. Jag vill flytta hemifrån och äga min egna lägenhet! 
 
Känslan av att få ha mina egna hemnycklar, kunna välja hur det ska se ut i mitt vardagsrum och vilka muggar jag ska få dricka kaffe ur varje morgon, är makalöst efterlängtad. 
 
Fast.. en bungalow på en vacker strand kommer alltid vara en dröm.
 

Kommentarer
Postat av: Melinda

Djupt!

2013-04-01 @ 23:11:23
URL: http://melindaelize.blogg.se
Postat av: P

Blev glad av denna texten! Du har mognat syrran ;)

2013-04-02 @ 22:04:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0