Touch the sky, if you didn't believe

 
... Åh herre min Gud... Igår var något av det vackraste jag har upplevt! Wow
 
Hela dagen var komplett från början till slut. Vi började dagen med bullfrukost hos Asp. Solen stålade och himlen var klarblå. Vi och tusen andra tjejer befann oss i Köpenham runt tre tiden. Innan vi gick och ställde oss i kön käkade vi kinamat. Gott! 
 
Insläppet började klockan fem så vi stod redo klockan fyra. Har aldrig sett så många tjejer på samma plats förr.. När vi väl stod och väntade på att få komma in gick där förbi en kille som såg exakt ut som Justin! Sååå... Vi och tusen brudar gick efter och frågade om vi fick ta en bild! riktigt sjukt. 
 
Väl inne på arenan fick vi vänta från sex till halv tio innan showen började. Fina Justin bieber tog alla tjejers hjärna med storm. Satan vilken talangfull killäran är. Det var de mäktigaste 100 minuterna i mitt liv!! Så sjukt bra!! 
 
Tänk att jag har fått se Justin med egna ögon och han har fått sjunga för mig! Wow. Helt sjukt! Dock är jag inte lika galen som de andra 41 999 tjejerna var.. Jag är ju inte besatt av killen. Under tiden satt jag och tänkte på någon annan som gjorde mig lite gladare! 
 
Men fett mycket kredd till Justin! Han är en stjärna från himlen
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0