Intressanta tankar från Kajsa. Alla har sina åsikter!

Vet ni vad? Jag känner att jag har kommit till en punkt i mitt just påbörjade liv, en punkt som säger med stora bokstäver "JAG BRYR MIG INTE".  Självklart är det ingen punkt som vill punktera något negativt, för sån är inte jag. Detta är en positiv punkt i mitt liv som jag känner av. 
 
JAG BRYR MIG INTE om vad han, hon, den det, hen, dem, alla, någon eller vad några tycker. Innan, inte för alls länge sedan, hehe, skrev jag att jag skulle vara TOP NOTCH DELUX EXTRA KEBAB varje gång jag gick ut för att festa, vilket är kul.. MEN vem fan punkterar "OH, KAJSA JAG SER ATT DU ÄR TOP NOTCH DELUX EXTRA KEBAB IKVÄLL" *smile*
 
Vet ni vad jag mer ska säga er, eller jag tänker mer dissa killar som är osäkra, stolta stora mesar som inte vågar ett skvatt vad det gäller kontakt med det motsatta könet. JAG DÖR vad TRÅKIGA NI ÄR! 
 
Jag har även börjat med den här tacktiken "Jag gör det, jag förlorar aldrig på det" Hittils, har jag inte förlorat, men jag blir deprimerad av alla tråkiga människor som inte har någon livsglöd i sig och bara går under jorden såfort det faktiskt kommer upp något "OVANLIGT" i deras patetiska liv. 
 
Jag menar ingen, jag bara drar en slutsats av 1,5 år! Puss ♥
 
wow. Jag vet inte om detta är jag, men jag tror detta är vad jag känner just nu. Kommer säkert känna skillnad imorgon. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linnéa

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORD.

2013-01-21 @ 22:14:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0